O nama

IPRO Inženjering je čvrsto povezan tim specijaliziranih inženjerskih stručnjaka, koji počiva na navedenim vrijednostima od svog osnutka 1987. godine. Inovativno razmišljanje, striktna primjena izvrsnosti i neograničena kreativnost stvorili su od IPRO-a inženjerskog lidera čitave regije.
hotel alhambra

Naša najveća vrijednost je iskustvo. Samo kroz iskustvo možemo steći potrebno znanje za donošenje stručnih odluka

Graditi i promišljati budućnost na dugoročan način. Sagledati je iz ekonomske, kulturološke, društvene i ekološke perspektive. Na kraju krajeva, razvojni projekti s naprednim rješenjima naša su odgovornost.

Tehnički, estetski i profesionalni standardi

Naglasak je na tri aspekta.

Estetika
Projektiranje zajedničke budućnosti je odgovorna disciplina. Naš imperativ je kreativno, promišljeno djelovanje i konstantno pronalaženje novih, naprednih rješenja. Inteligentan, kreativan dizajn danas sve više dolazi do izražaja kao prepoznata vrijednost, u kojoj je na izazovan i funkcionalan način potrebno uklopiti sve elemente. Svako inženjersko rješenje mora imati svoju estetsku funkciju i naš je zadatak uklopiti je u savršenu cjelinu.

Tehnologija
Cilj je učiniti tehnologiju svrhovitom i staviti je u funkciju čovječanstva. Kroz modernizaciju, suvremena tehnologija postaje produktivna i dostupna. No, upravo kroz intervenciju inženjerstva ona postaje i razumljiva za korisnike i čitav društveni kontekst.

Cjelina
Svaka građevina je u kontekstualnom, funkcionalnom i strukturalnom smislu – cjelina. Kako bi građevina dobila svoj život i funkciju, potrebno je objediniti sva tri elementa. Naša je vizija izazivanje vlastite kreativnosti u funkcionalnom projektiranju arhitektonskih ideja.

Glavna snaga IPRO-a u takvom naprednom inženjeringu su – promišljena rješenja. Projektu se pristupa analitički, svrsishodno i kreativno, kako bi se ostvarila realizacija po najvišim tehničkim, estetskim i profesionalnim standardima.