• Franje Fanceva 81, HR-23000 Zadar I Tel: +385 23 321 770

Meso za kebab i fast food

Pronađite meso koje potpuno zadovoljava vaše potrebe

FRIGUS GRUPA d.o.o.

Distributer mesa za kebab i fast food. Prodaja ugostiteljske opreme i ambalaže

Upoznajte nas

Proizvode koji će u cijelosti zadovoljiti okus i kvalitetu na domaćem i regionalnom tržištu

VIZIJA

Naš cilj je postati vodeći distributer mesa za kebab i fast food u Hrvatskoj i regiji.

MISIJA

Distribucija mesa za kebab, fast food opremu i proizvode koji će u cijelosti zadovoljiti okus i kvalitetu na domaćem i regionalnom tržištu.

O NAMA

Svoje poslovanje započeli smo 2007. godine, kada je otvoren prvi kebab restoran u Zadru pod brandom Mc Kebab. U samom početku ugostiteljskog poslovanja meso za kebab dobavljali smo od raznih hrvatskih proizvođača i uvoznika. U slaboj ponudi nismo uspjeli pronaći proizvode koje bi nas u cijelosti zadovoljili po pitanju okusa i kvalitete, te smo razmišljali o vlastitom uvozu mesa.

Kontinuirani rast poslovanja, proširenje spektra djelatnosti i konstantna želja za razvojem potakla nas je na formiranje tvrtke Frigus grupa, unutar koje održavamo postojeći brand za uvoz i distribuciju mesa – “Mr.Kebab”. Nakon obilaska većine njemačkih tvornica za proizvodnju kebaba te isprobavanja različitih mesa za kebab odlučili smo se za jednog od vodećih proizvođača u Europi.

Tvrtka Öztürk oduševila nas je paletom proizvoda te smo početkom 2009. godine ostvarili suradnju i postali distributeri za područje Hrvatske i regije.

Suradnju ostvarujemo i sa tvrtkama Mission Foods, Ceylan, Saro i Bartscher, čiji smo zastupnici u Hrvatskoj. Sukladno potražnji na tržištu, svoj asortiman proširili smo na sve proizvode usko vezane uz pripremu i konzumaciju kebaba i fast food-a; od roštilja i noževa za kebab, preko originalnih Dürüm tortilja, do peciva koje pripremamo u našoj pekari u Zadru. Sa dva skladišta u Hrvatskoj (Zadar i Zagreb), omogućavamo brzu i čestu dostavu proizvoda kroz cijelu Hrvatsku i Sloveniju, te konstantno radimo na proširenju i obogaćenju svojih usluga. Sva naša vozila certificirana su za prijevoz smrznutih/hlađenih namirnica u kontroliranim temperaturnim uvjetima. Trenutno smo jedni od vodećih distributera i uvoznika mesa te ugostiteljske opreme u Hrvatskoj, a godišnje prodamo od 400-500 tona mesa.

NAŠI KUPCI

Ali Kebaba Prečko
Zagrebačka av. 11
Ali Kebaba West Gate
Zaprešićka 2
Zaprešić
Ali Kebaba Langov
Trg Josipa Langa 7
Ali Kebaba Kvatrić
Heinzelova 8
Ali Kebaba Avenue Mall
Avenija Dubrovnik 16
Ali Kebaba Dubrava
Avenija Dubrava 3